DJ SUPERTYYLI

DJ SM FINALISTI

DJ BIO

DJ Supertyyli

Supertyyli on timanttinen klubi-DJ Helsingistä, joka yhdistelee seteissään musatyylejä vaivattomasti laidasta laitaan. Herran sydän sykkii hip hop-kulttuurille, joten keikkojensa aikana Supertyyli tykkää väläytellä taitojaan levareiden takana, kuitenkin pitäen tanssilattian liikkeessä.

Vuosien varrella olet saattanut nähdä herran soittamassa bassomusaa Playgroundissa, räppiä ja r’n’b:tä Blockfest-jatkobileissä, ison huoneen housea Club Capitalissa, discoa ja reggaetonia Löylyssä ja Altaalla, tai melkeinpä kaikkia noita Skohanissa, Maxinessa tai muilla klubeilla ympäri Suomea? Tai ehkä olet kuullut jotain Supertyylin turboahdettuja vierasmiksauksia YleX:llä (esim. DJ Orionin XmiX-vierailut, Mista S:n S-Mix-vierailut tai Matti8 & Sonnyn shown Loppukirin)?

Supertyylin taidot eivät ole jääneet huomaamatta, auttaen hänet kahdesti DJ SM-kisojen finalistiksi (2013 ja 2014). Lisäksi herra on päässyt osaksi kahta maailmanlaajuista DJ-porukkaa; DJcityn Skandinavia-tiimiin ja No Cutz No Glory-tiimiin.

Oli tilaisuus mikä tahansa, Supertyyli pitää hauskaa dekkien takana, soittaen musiikkia tanssilattioille.

Seuraa Supertyyliä some-kanavissa, tai kuuntele miksauksia ilmaiseksi Mixcloudista:
instagram.com/supertyyli
facebook.com/supertyyli
twitter.com/supertyyli
mixcloud.com/supertyyli

CV
CV2